3 Nisan 2016 Pazar

Börülce Salatası

Malzemeler:
Malzeme miktarlarını ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz,
kuru börülce,
dereotu,
maydonoz,
yeşil soğan,
kırmızı köz biber turşusu,
havuç,
ceviz,
Yapılışı:
kuru börülceyi önce bir tencerede 10 dk haşlayıp suyunu dökün, sonra tekrar sıcak su ile düdüklünüzün pişirme süresine göre 10 dk kadar düdüklüde pişirin, suyunu süzün, soğumaya bırakın. Diğer taraftan yeşil soğanı, dereotunu , maydanozu, köz biberi doğrayın, biraz iri olması için cevizleri de doğramanızı öneririm, havuçları rendeleyip, damak zevkinize göre yağ limon tuz oranını ayarlayın, afiyet&şifa olsun.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder