yapılışı çok kolay ve çabuk..
Malzemeler:
3-4 paket burçak bisküvi
bisküvileri ıslatmak için bir su bardağı süt
2 paket kremşanti
2 su bardağı soğuk süt
1,5 su bardağı hindistan cevizi
üzerini süslemek için top çikolata ve antep fıstığı (siz dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz)
Yapılışı:
kremşantileri 2 su bardağı soğuk süt ile çırpın, krema torbası ya da enjektörüne doldurun, bisküvileri önce süte sonra hindistan cevizine alt üst bulayın, ister tekli, ister baton pasta şeklinde yanyana dizin, üzerine resimdeki gibi kremayı sıkın, her kata aynısını uygulayın, en son kata bol hindistan cevizi serpin, üzerini dilediğiniz gibi süsleyin..buzdolabında en az 3-4 saat dinlendikten sonra servis yapın.. Afiyet&şifa olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder